studio

Majeur7 is dé plek waar je met weinig tijdsdruk en in een sfeervolle ruimte je muziek kunt vastleggen. Als studiotechnicus en producer leg ik niet alleen de muziek vast, ik help je ook bij het maken van alle keuzes. Daarbij besteed ik veel aandacht aan de plaatsing van de microfoons en de afluistering. Er is ruimte voor experimenteren en de muziekinstrumenten in de studio kun je hiervoor gebruiken.

demo’s: Neem je demo op in een dag. De volgende dag maak ik een eerste mix, die je krijgt toegestuurd. Als alle reacties zijn verzameld maak ik de definitieve mix en lever ik de demo digitaal aan.

albums: In Studio majeur7 kun je een volledig album laten opnemen, produceren en mixen. Dit vraagt om een goede voorbereiding. Je moet een goed beeld hebben van het eindresultaat dat je verwacht. Graag hoor ik vooraf demoversie van het album. Als die er niet is, besteed ik graag eerst een dag aan het maken van een demo. Zo kunnen we samen uitzetten wat voor resultaat we willen bereiken.

mastering: Je kunt in majeur7 ook terecht voor het laten masteren van je product. Dit is nodig om de definitieve klankkleur van het album te bepalen en om ervoor te zorgen dat de opname overal goed uit de speakers komt.

opname op locatie: Ik verzorg ook opnames ‘in het veld’. Wil je samen een week aan een plaat werken? Dan zoeken we samen een geschikte locatie waar we aan de slag kunnen. De akoestische elementen uit mijn studio nemen we gewoon mee.